تمرکز بهزیستی بر کاهش سهم آورده مددجویان در پروژه‌های مسکن

شهره شاهرودی معاون توسعه کارآفرینی، اشتغال و توانمندسازی بهزیستی خراسان رضوی در حاشیه آیین واگذاری واحدهای مسکن مددجویی در شهر جدید بینالود با تشریح برنامه‌های حمایتی این نهاد در حوزه تأمین و تجهیز مسکن مددجویان گفت: بهزیستی طیف گسترده‌ای از خدمات حمایتی، تسهیلاتی و مناسب‌سازی را برای تأمین مسکن جامعه هدف ارائه می‌کند و بخش قابل‌توجهی از هزینه‌های ساخت و تجهیز مسکن مددجویان را در قالب کمک‌های بلاعوض و تسهیلات کم‌بهره پرداخت می‌کند.

وی افزود: مددجویانی که در پروژه‌های فردی یا تجمعی وارد ساخت‌وساز می‌شوند، به دلیل قرار داشتن در دهک‌های پایین درآمدی، توانایی تأمین هزینه‌های سنگین ساخت مسکن را ندارند. به همین دلیل این حمایت‌ها برای آنان ضرورت دارد.
شاهرودی با اشاره به مشارکت بهزیستی در پروژه مسکن ملی در منطقه بینالود گفت: یکی از پروژه‌های مهم در دست اجرا، مجموعه ویلایی ۳۶ واحدی بینالود است که اکثر واحدهای آن به مددجویان حوزه توانبخشی، به‌ویژه افراد دارای معلولیت، اختصاص یافته است. به گفته وی، این واحدها در قطعات ۲۵۰ متری با زیربنای ۸۵ متر مربع ساخته شده و تمامی مراحل طراحی و اجرا با مناسب‌سازی ویژه برای افراد دارای معلولیت انجام شده است.

وی با بیان اینکه این پروژه حاصل همکاری مشترک سه نهاد است، توضیح داد: واحدهای مسکونی بینالود با حمایت‌های بهزیستی، قرارگاه امام حسن مجتبی(ع) و بنیاد مسکن احداث شده است. بهزیستی بر اساس تفاهم‌نامه‌های موجود سهم معرفی مددجویان واجد شرایط و ارائه بخشی از حمایت‌های مالی را بر عهده دارد.

معاون توسعه کارآفرینی و توانمندسازی بهزیستی خراسان رضوی در ادامه به وضعیت کلی ساخت‌وساز مسکن مددجویی در استان اشاره کرد و گفت: در حال حاضر ۵۰۱۲ واحد مسکونی برای مددجویان در سراسر استان در دست احداث است که ۵۳۰ واحد تاکنون تکمیل و واگذار شده است.
او با اشاره به اعتبارات تخصیص‌یافته افزود: در سال جاری ۴۵ میلیارد تومان اعتبار برای ساخت، مناسب‌سازی و تجهیز مسکن مددجویی به استان ابلاغ شده است؛ شامل ۴۰ میلیارد تومان برای ساخت و ۵ میلیارد تومان برای ودیعه مسکن.

وی با اشاره به وضعیت پروژه‌های در حال اجرا افزود: در مجموع پنج‌هزار و دوازده مددجو در فرایند تأمین مسکن قرار دارند؛ بخشی از آنها در قالب طرح نهضت ملی مسکن، بخشی از طریق تفاهم‌نامه با بنیاد مسکن و گروهی نیز به‌صورت خودمالکی در حال ساخت واحدهای مسکونی در اراضی شخصی خود در روستا و شهر هستند.

شاهرودی در پایان تأکید کرد: هدف ما این است که سهم آورده مددجویان به حداقل برسد و فرایند ساخت و تحویل مسکن برای خانواده‌های دارای معلولیت و سایر گروه‌های هدف با کمترین فشار مالی انجام شود.

کد خبر 176895

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 16 =

خدمات الکترونیک پرکاربرد